Responsiiviset kotisivut yritykselle

Tilaa kotisivut yritykselle kauttamme. Mediaventures Finland Oy toteuttaa edustavia ja aina responsiivisia kotisivuja yrityksille. Toteutamme sivuja aina pienistä yhden sivun käyntikorttisivuista laajoihin sivukokonaisuuksiin. Kotisivuja rakentaessa käytämme WordPress julkaisujärjestelmää joka on yksi maailman suositummista julkaisujärjestelmistä. WordPressin ansiosta pystymme toteuttamaan monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja joita pystytään muokkaamaan lähes rajattomasti kymmenien tuhansien lisäosien ansiosta.

Tänä päivänä on tärkeää että kotisivut toimivat hyvin ensisijaisesti mobiilissa koska hyvin suurella todennäköisyydellä sinunkin asiakkaasi vierailee sivuillasi ensimmäistä kertaa puhelimella. Mobiilin lisäksi kotisivusi skaalautuvat oikein myös tablettilla, tietokoneella ja televisiolla niitä selatessa. Ei-responsiiviset kotisivut eivät nykyään palvele ketään ja ajavat asiakkaasi helposti kilpailijalle.

Kotisivuja yritykselle suunnitellessa pyrimme luomaan asiakkaillemme modernit ja käytettävät kotisivut joiden kautta on asiakkaan helppo ottaa yhteyttä. Kokemuksesta tiedämme että jos ei yhteydenotto sivujen kautta onnistu helposti, jää se mitä luultavammin tekemättä.

kotisivut yritykselle
kotisivut yritykselle

Viisi hyvää syytä tilata kotisivut yritykselle meidän kauttamme

1. Responsiiviset ja modernit sivut. Saat nykyaikaiset sivut jotka näyttävät hyvältä kaikilla päätelaitteilla

2. Käyttäjäystävälliset sivut. Toteutamme sivusi aina niin että ne ovat mahdollisimman käyttäjäystävälliset jolloin asiakkaasi on helpompi lähestyä yritystäsi

3. WordPress julkaisujärjestelmä. Monipuolisuus, helppokäyttöisyys ja lukuisien lisäosien ansiosta myös loistava muokattavuus

4. Kattavat ohjeet sivuston hallintaan. Toimitamme sinulle kattavat sivustokohtaiset ohjeet PDF-muodossa sivuston valmistumisen jälkeen joiden avulla pystyt itse päivittämään sivujasi.

5. Kertamaksu ja erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu. Meidän kanssa ei tarvitse olla naimisissa. Laskutamme sivuistasi ainoastaan kerran vasta kun kotisivusi ovat valmiit. Kotisivujen osalta ei siis tule muita pakollisia kk-maksuja (pl. Webhotelli).

Kun tilaat kotisivut yritykselle kauttamme saat sivuillesi seuraavat ominaisuudet

 

Responsiiviset kotisivut

Haluamasi määrän sivuja

WordPress julkaisujärjestelmä

Visuaalisen ulkoasun suunnittelun

Tarvittaessa sisällöntuotannon

Sivuston lisäämisen tunnetuimpiin hakukoneisiin mm. Google

Hyödyllisiksi todettujen lisäosien asennuksen mm. tietoturvalisäosa ja kävijäseuranta

Kattavat ohjeet PDF-muodossa

Referenssit

Petten Sähkö

Neptun Juridica Oy

Logistiikkapartnerit Oy

Kuusenpihkavoide.fi

Ullanlinnan Tili Oy

Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy

Kun on aika hankkia uudet kotisivut yritykselle - Vanhojen kotisivujen päivitys

Oletko milloin viimeksi päivittänyt jo olemassa olevia kotisivujasi? Mikäli jouduit asiaa miettimään niin lienee asia ajankohtainen.

Päivitämme staattisia html kotisivuja WordPress julkaisujärjestelmälle. Kun päivität kotisivut yritykselle niin saat kotisivuillesi uuden, raikkaan ilmeen ja voit jatkossa päivittää sivujasi myös itse.

Pyydä tarjous kotisivujen päivityksestä jo tänään! Vastaamme kaikkiin saapuneisiin tarjouspyyntöihin 24 tunnin sisällä niiden saapumisesta.

Miksi valita WordPress julkaisujärjestelmäksi?

WordPress on yksi maailman suosituimmista julkaisualustoista ja tämän ansiosta on se ideaalinen vaihtoehto kotisivujen toteutukseen.

Julkaisujärjestelmänä WordPress on monipuolinen, mukautuva ja erittäin käyttäjäystävällinen. WordPressille on tehty tuhansia teemoja ja kymmeniä tuhansia lisäosia joiden ansiosta pystytään toteuttamaan monipuolisia ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin.

WordPressin käyttöliittymä on selkeä, tarvittaessa suomenkielinen ja helppo käyttää. Loogisen ja käytettävän julkaisujärjestelmän olessasi tukenasi pystyt helposti keskittymään olennaiseen eli itse sisällön tuottamiseen. Voitaisiinkin sanoa että jos osaat käyttää MS Wordia, osaat myös käyttää WordPress julkaisujärjestelmää. Niin helppoa se on!

WordPress on käyttäjälleen täysin ilmainen (pl. maksulliset lisäosat ja niiden mahdolliset lisenssimaksut). Suosittelemme asiakkaillemme ehdottomasti WordPressin valintaa kotisivujen julkaisujärjestelmäksi!