Perusta verkkokauppa ja tee kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa

Tehdään haaveistasi totta. Verkkokaupparatkaisumme avulla saat oman pienen tai ison putiikkisi kaiken kansan nähtäville. Toteutamme verkkokaupparatkaisut toimivalle WordPress julkaisujärjestelmälle jonka ansiosta sinulla on alan parhaat työkalut verkkokaupan pyörittämiseen.

Verkkokaupan rakentaminen lähtee onnistuneesta sivuston toteutuksesta jonka pohjalle itse kauppa asennetaan. Itse verkkokaupan moottorina toimii WordPress julkaisujärjestelmän WooCommerce -lisäosa jonka avulla verkkokauppasi pyörittäminen on ammattimaista mutta samalla todella helppoa.

WooCommercen ominaisuuksia

 • Asiakkuuksien hallinta, asiakasrekisterin ylläpito
 • Varaston hallinta ja ylläpito
 • Rajattomat tuotteet, voidaan myös tuoda CSV tiedoston kautta
 • Tuotekuvat
 • Toimitusvaihtoehtojen muokkaus
 • Automaattinen toimituskululaskuri
 • Perinteiset maksutavat saa liitettyä ulkopuolisen palvelun kautta
 • Veroasetukset, määritä itse käytettävä verokanta
 • Automatisoidut viestit asiakkaalle, esim. tilaus käsitelty
 • Turvallinen, vakaa ja laajalti käytetty
 • Täysin WordPress yhteensopiva

Verkkokauppa valmiille sivustolle

Tarvittaessa voimme lisätä tekemällemme verkkosivustolle myös pienimuotoisen WooCommerce verkkokaupan. Näin saat helposti tuotteesi myytäville omalle verkkosivustolle joka ei ole pääsääntöinen verkkokauppa. Kiinnostuitko? Ota toki yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista lisää!

WooCommerce verkkokaupan tärkempiä ominaisuuksia

Rajoittamaton määrä tuotteita/palveluita

Voidaan myydä myös virtuaalisia ja ladattavia palveluita

Kävijäseuranta

Kattavat myyntiraportit

Monipuolinen varastonhallinta

Verkkopankki- ja luottokorttimaksu helposti liitettävissä

Alennuskoodit asiakkaille

Lahjakortit ja tuotteiden tarjoushinnoittelu

Tuotearvioinnit asiakkailta

Tulostettavat laskut ja lähetteet

Muokattavat yhteydenottolomakkeet

Sosiaalisen median jakopainikkeet

Youtube videoiden upotus

Google Maps kartan upotus

Miksi tilata verkkokauppa meiltä

 

Palvelumme on aina henkilökohtaista

Ennen projektin aloitusta käymme läpi ajatuksesi ja toiveesi tulevan verkkokauppasi suhteen. Tämän tiedon pohjalta suunnittelemme verkkokaupallesi sinun yrityksesi ilmettä vastaavan ulkoasun ja rakenteen.

Me huolehdimme siitä että sinä saat kattavan opastuksen verkkokauppasi käyttöön. Mikäli jokin ei onnistu, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse, puhelimitse tai voimme sopia tapaamisesta.

Kaupanteko tehty helpoksi

Unohda kankeat ja vanhanaikaiset verkkokauppaohjelmistot sillä WooCommerce on paras valinta juuri sinun verkkokauppaasi. Tuotetietojen päivittäminen onnistuu helposti itse. Kuvat joita lisäät sivuille skaalautuvat automaattisesti oikean kokoisiksi.

Kaikki on tehty erittäin helpoksi ja käyttäjän kannalta. Saat esimerkiksi tiedot tilauksista suoraan sähköpostiisi ja pystyt käsittelemään tilaukset helposti verkkokaupan hallintapaneelissa.

Maksutavoista (ulkopuolinen palvelu) on verkkokauppaan mahdollista saada verkkopankkimaksu suomalaisista pankeista sekä yleisimmät luottokortit.

Hakukoneoptimoinnilla hakutulosten kärkeen

Verkkokauppasi hakukoneoptimoidaan niin että se löytyy hakutuloksista tuotteille ja palveluille asetetuilla hakusanoilla.

Domain eli verkkotunnus

Verkkokauppaasi varten tarvitaan verkkotunnus jonka rekisteröimme yrityksesi nimiin. Kun verkkotunnus on onnistuneesti rekisteröity niin sinun on mahdollista saada käyttöösi tarvitsemasi määrä sähköpostiosoitteita.

Tietoturva ennen kaikkea

Mikäli tilaat meiltä myös webhotellin ja verkkokaupan ylläpidon, huolehdimme verkkokauppasi tietoturvasta ja tarvittavista ohjelmistopäivityksistä. Samalla hoidamme muut tekniikkaan liittyvät asiat jolloin sinä voit huoletta keskittyä verkkokauppasi pyörittämiseen.